Home / Administratie / 50 autorizaţii taxi atribuite de Primăria Reghin

50 autorizaţii taxi atribuite de Primăria Reghin

Primăria Municipiului Reghin aduce la cunoştinţa celor interesaţi, iniţierea procedurii de atribuire a unui număr de 50 autorizaţii taxi, pentru transportatorii autorizați ale căror autorizații taxi se aproprie de limita termenului de valabilitate. Termenul de depunere a cererilor de înscriere în procedură și a  documentelor aferente este 23 noiembrie 2018. Afişarea rezultatului atribuirii va avea loc pe data 3 decembrie 2018, depunerea de contestaţii la primarul municipiului Reghin (04.12.2018 – 18.12.2018), soluționarea contestațiilor și comunicarea acestora (19.12.2018 – 26.12.2018), achitarea taxelor în vederea eliberării autorizațiilor taxi (27.12.2018).

Criterile care stau la baza stabilirii punctajului sunt: plata la termen a obligaţiilor faţă de bugetul local (pe ultimii 2 ani), vechimea în ani de cînd transportatorul desfăşoară autorizat activitate de transport în regim de taxi, forma de deţinere a mașinii,vechimea autovehiculului,clasificare autovehiculului conform normelor de poluare Euro, gradul de confort, siguranţă, dotări suplimentare ale autovehiculului.

Documentele se depun la Compartimentul Administrație Publică, camera 37, între orele 09:00-14:00 . Data de 23.11.2018 este termen de decădere, după această dată nu se mai acceptă nici o solicitare, respectiv nici un dosar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Limba Română cinstită la Reghin

După o îndelungată pauză cauzată de pandemie, Casa Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară” din …