Share

Home / Comune / Angajări la primăria Beica de Jos

Angajări la primăria Beica de Jos

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, primăria comunei Beica de Jos organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de șofer în cadrul Compartimentului de cultură și administrativ din Aparatul de Specialitate al Primarului comunei Beica de Jos.

Pentru a putea participa, candidații trebuie să aibă finalizate studii medii sau generale, să posede permis de conducere categoriile B, C și D, un atestat profesional pentru conducătorii auto care efectuează transport public de persoane, în termen de valabilitate și un aviz psihologic.

Dosarele se pot depune până la data de 10 octombrie, urmând proba scrisă în 19 octombrie și interviul în 22 octombrie.

Bibliografia de concurs este afișată la sediul instituției sau pe site-ul www.beica.ro. Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 0265 719 612.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

DGASPC Mureș angajează

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș organizează concurs pentru ocuparea locurilor vacante …

Share
Share