Home / Reghin / Bucuria mișcării pe două roți, împărtășită de reghineni

Bucuria mișcării pe două roți, împărtășită de reghineni

Distribuie

Municipiul Reghin a avut parte duminică, 30 septembrie, de o  zi plină de evenimente dedicate iubitorilor mișcării pe două roți, activități reunite în cadrul Săptămânii Mobilității. Au fost de fapt două săptămâni dedicate educației rutiere grație activităților pentru copii, și nu numai, coordonate de  Fondul Comunitar Reghin în fața Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ceușianu”, pe artera Pieței Petru Maior, transformată temporar în zonă pietonală în  perioada 17-30 septembrie 2018.

Ziua de duminică a fost deschisă de activități de creativitate în trafic pentru juniorii bicicliști între 3 și 14 ani, urmat de evenimentul de strângere de fonduri „Pedalează pentru Științescu!”, precum și Critical Mass Junior   iar la final Marșul bicicliștilor.

„Copiii, ca de obicei, au participat masiv la eveniment dar mai avem un pic de lucru la a scoate din casă oamenii „mari”. Mulțumim tuturor celor ce au pus umărul pentru ca acest eveniment să existe și să vadă orașul întreg că există și altceva în afară de mașini pe drumurile publice. Le mulțumim mult celor care au finanțat evenimentul: Mobila Dalin și Primăria Municipiului Reghin (le mulțumim și pentru acordul de a închide circulația pe strada Petru Maior) și celorlalți parteneri instituţionali ai noștri care ne-au sprijinit: Poliția Locală Reghin, Poliția Rutieră Reghin, Jandarmeria Reghin. Mulțumim ZAROX Pumpyard pentru pista de Pumptrack. Mulțumirile merg în special către minunații noștri voluntari care ne-au ajutat duminică și de-a lungul celor două săptămâni cât am avut activitățile pe strada noastră pietonală!  Pentru evenimentul de duminică  s-au mobilizat în jur de 100 de voluntari , 90 % cu vârste între 12-18 ani,  pentru ca acest eveniment să iasă exact cum am promis: de neuitat! ”, a precizat Cristian Man, coordonatorul Fondului Comunitar Reghin.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.