Dezbatere publică iniţiată de conducerea societăţii Kastamonu România Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1569 Vizualizări

Dezbatere publică iniţiată de conducerea societăţii Kastamonu România

Conducerea SC Kastamonu România SA aduce la cunoștința publicului interesat organizarea dezbaterii publice privind solicitarea de actualizare a autorizației integrate de mediu, pentru Fabrica de PAL și Fabrica Doorskin, pe un amplasament din localitatea Reghin, strada Ierbuș nr. 37.

Potrivit unui comunicat, activitățile se încadreaza în Anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 1.1. “Arderea combustibililor în instalaţii cu o putere termică nominală totală egală sau mai mare de 50 MW” și punctul 6.1. „Producerea în instalaţii industriale de: (c) unul sau mai multe din următoarele tipuri de panouri pe bază de lemn: panouri din aşchii de lemn numite „OSB” (oriented strand board), plăci aglomerate sau panouri fibrolemnoase, cu o capacitate de producţie mai mare de 600 metri cubi pe zi”.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la sediul Casei de Cultură “Eugen Nicoară”, din localitatea Reghin, strada Spitalului nr. 11, în data de 8 octombrie 2018, ora 16.00.

“Informații privind potențialul impact asupra mediului al activităţilor de pe amplasament pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, localitatea Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10 și la sediul SC Kastamonu România SA, localitatea Reghin, strada Ierbuş nr. 37, judeţul Mureş. Observaţiile, sugestiile și propunerile publicului formulate în scris se primesc zilnic, luni, între orele 9.00 – 15.00 şi de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureş, localitatea Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10 și pe adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro, până la data dezbaterii publice”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE