Ziua internațională a persoanelor vârstnice, marcată și la Târgu-Mureș Primaria Targu Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 182 Vizualizări

Ziua internațională a persoanelor vârstnice, marcată și la Târgu-Mureș

Nu putem adăuga ani la sfârșitul vieții, dar putem adăuga viață anilor! Sub acest slogan sunt îngrjiți, cu multă dăruire, bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu-Mureș. Astăzi, de ziua lor, au petrecut momente speciale în compania viceprimarului Makkay Grigore și a consilierului primarului, Claudiu Maior. Oaspeții au urmărit întreceri sportive la care au participat bătrâneii internați la Cămin. Câștigători au fost cu toții, deoarece au beneficiat de mișcare și bună dispoziție, iar cei mai buni, clasați în finală, au fost premiați.

“M-au impresionat acum și de fiecare data când le calc pragul. Vin aici cu multă plăcere pentru că citesc în ochii lor bucurie și drag de viață. Îi admir pentru determinare și consider că avem încă multe de învățat de la ei”, a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

“Primăria Târgu-Mureș sprijină cu tot ce poate Căminul pentru persoane vârstnice, și, de asemenea, susține orice activitate benefică pentru pensionari. Sportul, socializarea sunt esențiale pentru sănătatea mentală și fizică”, a declarat viceprimarul Makkai Grigore.

(Comunicat de presă, Serviciul de Relaţii Publice Interne şi Internaţionale – Primăria Târgu-Mureş)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE