Home / Invatamant / Curs de robotică la Fundația Transilvană Alpha

Curs de robotică la Fundația Transilvană Alpha

Distribuie

Fundația Transilvană Alpha organizează duminică, 7 octombrie, de la ora 10:00, un curs intensiv de robotică și construcții cu piese LEGO

Evenimentul „Academia de roboți 1.1” reprezintă o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea și imaginația copiilor cu vârste între 6-10 ani, folosind piesele LEGO și știința.

„În cadrul atelierul, copiii vor ajunge să învețe cum să-și modeleze robotul LEGO prin atașarea unui motor și a senzorilor și să-și programeze modelul pentru a-l mișca așa cum doresc, iar folosind Lego Education WeDo, copiii vor putea să-și aducă creațiile la viață. Totodată, copiii vor putea să învețe cum să utilizeze motoare, senzori și programe pentru a-și crea robotul sau mașinile, iar utilizand metoda Hands-On de a învăța și descoperi lucruri noi, cu ajutorul WeDo se vor dezvolta abilitățile copiilor în domenii precum știință, inginerie și proiectare, tehnologie si programare” au transmis organizatorii evenimentului pe pagina lor de Facebook.

Cărămizile LEGO și instrumentele de programare vin în sprijinul copiilor și le stimulează curiozitatea naturală, ajutându-i să dezvolte o comunicare, creativitate, colaborare și gândire critică într-un mod distractiv și interesant.

Soluțiile tactice, flexibile cresc odată cu rezolvarea problemelor și descoperă cum știința, tehnologia, ingineria și matematica le afectează viața de zi cu zi, iar datorită noilor activități distractive educația cu piese LEGO face bucuria descoperirii și mai accesibilă.

Evenimentul va dura în jur de 3 ore, se va desfășura la sediul fundației din Aleea Vrancea, nr. 1, Târgu-Mureș, iar numărul maxim de copii participanți este în jur de 14-16.

Pentru mai multe detalii și modalități de înscriere, sunați la numărul de telefon 0265 257 057.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Prefectul Mara Togănel, mesaj pentru directorii de școli din Mureș

Distribuie Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a participat vineri, 16 septembrie, la o ședință de …