Gimnastică prenatală la Body Factory Sărmașu
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 691 Vizualizări

Gimnastică prenatală la Body Factory

În 2 octombrie, de la ora 18:00, la Body Factory de pe strada Pandurilor, nr. 3, va avea loc o ședință de gimnastică prenatală.

„Gimnastica Prenatală este un element important în asigurarea unei bune evoluţii a sarcinii. Odată cu săptămâna a 14-a – 16-a şi cu acordul medicului specialist, se poate începe programul de gimnastică, continuându-se până spre finele sarcinii. Se recomandă ca femeile cu o sarcină sănătoasă să participe la şedinţele de pregătire, deoarece sarcina nu este un handicap, corpul lor trecând timp de nouă luni prin transformări majore şi care necesită un efort suplimentar” a transmis antrenoarea Tompa Szende pe pagina ei de Facebook.

Beneficiile gimnasticii prenatale includ prevenirea sau combaterea durerilor lombare, autocontrolul asupra posturii și aliniamentului corpului, creșterea mobilității articulare, prevenirea apariției edemelor, controlul greutății corporale, autocontrolul planșeului pelviperineal, deprinderea mișcărilor respiratorii toracice și diafragmatice, prevenirea constipației și diminuarea durerilor nașterii.

Intrarea ese gratuită.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE