Spectacolul „Offline” participă la Festivalul Internațional Multicultural de Teatru Tranzit Feszt Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

Spectacolul „Offline” participă la Festivalul Internațional Multicultural de Teatru Tranzit Feszt

Trupa Guga Junior a Teatrului Național Târgu Mureș va participa vineri, 5 octombrie, la Festivalul Internațional Multicultural de Teatru Tranzit Feszt, Satu Mare, cu spectacolul „Offline”, se anunță în cadrul unui comunicat emis de către Biroul de P.R. al Companiei „Liviu Rebreanu”.

„Offline” este un spectacol de devised theatre produs de către voluntarii Teatrului Național Târgu Mureș, în regia lui Laurențiu Blaga, dramaturgia de scenă aparținându-i lui Daniel Oltean (câștigătorul Premiului UNITER 2018 pentru Cea mai bună piesă a anului).

Spectacolul „Offline” este rezultatul unui proces de devised theatre. În procesul de creație, actorii-elevi ai Trupei Guga Junior au participat la mai multe workshop-uri de actorie, scriere dramatică, tehnică de scenă etc.

Tema pe care o tratează acest spectacol este lipsa comunicării în relațiile interpersonale în rândul tinerilor de azi. Când suntem contectați cu realitatea? Când suntem offline? – Acestea sunt doar două întrebări pe care tinerii actori încearcă să le supună atenției.

Ediția din 2018 a Tranzit Feszt are ca tematică Identitatea. Festivalul își propune să ofere și de această dată, prin invitarea unora dintre cele mai importante producții ale scenelor românești și maghiare, o largă posibilitate de abordare a acestui subiect extrem de bogat și să creeze un spațiu pentru dialogul dintre artiști, culturi și comunități.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE