Share

Home / Administratie / FOTO: Centru municipiului Târgu-Mureş văzut în perspectivă de câştigătorii concursului de arhitectură „My City”

FOTO: Centru municipiului Târgu-Mureş văzut în perspectivă de câştigătorii concursului de arhitectură „My City”

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş, a publicat miercuri, 3 octombrie, pe pagina sa de Facebook, un set de fotografii care prezintă perspectiva asupra centrului municipiului Târgu-Mureş văzută de către echipa de specialişti desemnată câştigătoare a concursului de arhitectură „My City”.
„Proiectul din fotografiile alăturate își propune realizarea de zone și puncte de atracție, de relaxare care să stimuleze trecătorii să petreacă timp valoros în centrul orașului.  Autorul principal al proiectului care a primit cele mai multe aprecieri din partea comisiei de jurizare este: Hegedüs Noémi Melitta – arhitect, specialist în restaurarea patrimoniului arhitectura. Coautori: Kovács Lóránt – ing. peisagist și ing. horticultor, Klósz Endre – arhitect, Patka Zsuzsa Kincső – ing. peisagist, Popa Zsuzsa – ing. peisagist, Szakács Izabella Mária – ing. peisagist, Petelei Ambrus Biborka – ing. peisagist, Kassay Emese – ing. peisagist, Simpf Reimond György – ing. peisagist și ing. horticultor, Tăslăvan Marius Róbert – ing. peisagist”, a precizat Claudiu Maior.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Fermă de reproducţie suine, în pregătire la Pănet

Conducerea societăţii Câmpia Band Cooperativa Agricola anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenţia pentru Protecţia …

Share
Share