Home / Administratie / Primăria Cristești angajează

Primăria Cristești angajează

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, comunca Cristești organizează un concurs pentru ocuparea postului de conducere vacant de administrator public, în regim contractual, pe durata mandatului în desfășurare a Primarului comunei Cristești.

Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să aibă studii superioare, absolvite cu diplomă de licență sau echivalent , de preferință în domeniile economic, administrativ, tehnic sau juridic, să fi parcurs perfecționări (specializări) de experiență în management, să posede cunoștințe de operare calculator (aptitudini de operare calculator și sisteme informatice pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu) la un nivel avansat și să aibă capacitate de exprimare (scris, vorbit, citit) în cel puțin o limbă de circulație internațională la un nivel avansat.

Dosarele se pot depune până în 15 octombrie la secretarul comisiei de concurs de la sediul instituției, urmând proba scrisă în 23 octombrie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Relații suplimentare privind bibliografia și conținutul dosarului de înscriere se pot obține la Primăria Comunei Cristești, la numărul de telefon 0265 326 112, interior 13, și pe site-ul comunei www.cristestimures.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Fibula de la Suseni pentru ”vârful de lance” anti COVID-19 din Mureș

Conducerea Instituției Prefectului – Județul Mureș a acordat marți, 1 decembrie, Diploma de Excelență și …