Home / Administratie / Primăria Pănet angajează șofer

Primăria Pănet angajează șofer

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, primăria Pănet organizează concurs pentru ocuparea a unui loc vacant de șofer din cadrul Compartimentului servicii comunale, salubrizare și transport.

Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să aibă absolvită o școală de ucenici/școală profesională, să dețină un permis de conducere categoria D, Tr, să aibă o vechime în muncă de 3 ani, dovedită cu acte (adeverință, carnet de muncă) și să dețină atestat de transport persoane.

Dosarele se pot depune la sediul primăriei până în 15 octombrie, ora 12:00, urmând proba scrisă în 23 octombrie de la ora 10:00 și interviul în 25 octombrie de la aceeași oră.Relații suplimentare puteți obține la sediul primăriei Pănet, sunând la numărul de telefon 0265 322 112 (Adorjan Anna) sau trimițând un e-mail la panet@cjmures.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Parcul Tineretului din Luduș vizitat de prefect

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, alături de Ovidiu Dancu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, au …