Share

Home / Agricultura / Curs de apicultor, la Târgu-Mureş

Curs de apicultor, la Târgu-Mureş

Conducerea SC Apicola SRL Târgu-Mureş a anunţat, printr-un comunicat, că organizează înscrieri pentru cursul de calificare în meseria de apicultor. Înscrierile se fac la sediul societăţii din Târgu-Mureş, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 35, până la data de 31 octombrie, cu următoarele documente: copie după buletin/carte de identitate, copie după diploma de studii sau adeverinţă pentru minimum 8 clase absolvite şi adeverinţă medicală.

„Absolvenţii vor primi certificate de calificare acreditate de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse, precum şi de către Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului”, se menţionează în comunicat.

Taxa de participare la curs este de 400 de lei, respectiv 300 de lei pentru elevi şi studenţi.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: DAFCOCHIM a confirmat performanţa în agribusiness şi în acest an. Cei mai importanţi lideri mondiali, furnizori de inputuri pentru agricultură, prezenţi la Simpozionul DAFCOCHIM

Aproximativ 600 de fermieri ardeleni au participat marţi, 12 februarie, în incinta Centrului de Evenimente …

Share
Share