Handbalistele mureșene își dispută prima poziție Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 173 Vizualizări

Handbalistele mureșene își dispută prima poziție

În etapa a IV-a a seriei D în Divizia A de handbal feminin, CSM Târgu-Mureș întâlnește duminică, 7 octombrie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș, formația arădeană Crișul Chișineu Criș. Este partida dintre singurele echipe din serie care au obținut trei victorii în primele trei etape ale sezonului și probabil învingătoarea va încheia primul tur din cele patru în fotoliul de lider. CSM mai are de susținut în acest prim tur partida din deplasare cu CSU Reșița, care va avea loc peste o săptămână. După evoluția celor șase echipe din serie acestea par a fi principalele contracandidate la ocuparea celor două locuri care aduc calificarea la turneul semifinal care se va disputa după îneierea celor patru tururi a câte cinci etape. Pe lângă faptul că CSM Târgu-Mureș și Crișul Chișineu Criș sunt singurele cu maximum de puncte, sunt și singurele care au reușit să înscrie peste 100 de goluri în cele trei etape, cu avantaj de un gol pentru mureșence, cu 103 reușite. Echipa antrenoarei Mihaela Evi are în schimb și cea mai bună apărare, cu doar 65 goluri primite, față de 88 primite de arădence.

 

Dublă în ediția precedentă

Întâlnirea dintre cele două formații este a treia în eșalonul secund, cu specificația că mureșencele erau debutante în sezonul trecut, dar sub culorile CS Olimpic. Echipa a rămas în linii mari aceeași, cu un lot în care majoritatea sunt încă junioare, cu câteva întăriri pentru acest sezon. De cealaltă parte, arădencele se prezintă și ele cu un lot întărit cu câteva jucătoare experimentate care au evoluat în primul eșalon. Mureșencele vin după o victorie cu 37-23 la CSȘ Odorheiu Secuiesc, în etapa a III-a a grupei F a campionatului de junioare I, unde sunt de asemenea liderele seriei.

În campionatul trecut CS Olimpic a reușit dubla în confruntările cu Crișul și a încheiat campionatul pe locul 8, cu 31 puncte, în timp ce adversarele de duminică s-au clasat pe locul 11, cu 16 puncte. Întâlnirea dintre ele a avut loc în etapa a VII-a și a fost 35-29 la Târgu-Mureș, aceeași diferență fiind înregistrată și în returul de la Arad, unde a fost 36-30.

Datele sunt cu totul altele în această ediție, dar CSM va încerca să-și consolideze poziția de lider.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE