Un nou program de formare şi dezvoltare profesională continuă la UMFST Târgu-Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 272 Vizualizări

Un nou program de formare şi dezvoltare profesională continuă la UMFST Târgu-Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș anunță lansarea unui nou program postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională continuă intitulat „Noi tehnici de predare și evaluare în disciplinele medico-farmaceutice”, avizat de Ministerul Educației Naționale și aprobat de conducerea UMFST Târgu-Mureș, începând cu anul universitar 2018-2019.

Potrivit Blogului UMFST Târgu-Mureş, programul vizează actualizarea, aprofundarea și dezvoltarea unor noi competenţe de predare-evaluare ale cadrelor didactice universitare, indiferent de gradul sau funcția didactică deținută.

„Programul se adresează cadrelor didactice din UMFST Târgu-Mureș, persoanelor interesate de ocuparea de posturi didactice în cadrul Universității, precum și cadrelor didactice din alte instituții de învățământ superior, cu programe de studii în domeniul Sănătate, constituindu-se și într-o formă atestată de conferire a unor competențe de predare pentru ocuparea unor posturi didactice, în conformitate cu precizările din Standardele specifice ARACIS, Comisia de specialitate Nr. 12, Științe medicale, ediția 2016”, se precizează pe Blogul UMFST Târgu-Mureş.
Înscrierile la acest program se vor face perioada 5-17 octombrie 2018, la Departamentul de Pregătire a Personalului Didactic din cadrul UMFST Târgu Mureș. Admiterea se face pe baza unui dosar personal, care va conține: o cerere-tip de înscriere, un CV sintetic EUROPASS, original și copie după diploma de licență, dovada achitării taxei de înscriere. Durata unui ciclu de formare este de circa trei luni, structurat în șase module.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE