Specialităţile de carne crud-uscată Petry, premiate la Value&Quality Award! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 478 Vizualizări

Specialităţile de carne crud-uscată Petry, premiate la Value&Quality Award!

În anul 2018 Petry s-a înscris la Value&Quality Award, în trei categorii pe care le-a și câștigat. În acest an premiul Value&Quality Award are 47 categorii care, pe baza premiului Hungarian Quality Product Award fondat în 1998, reprezintă calitatea excepțională și în afara hotarelor Ungariei.

În ultimele decenii situația economiei s-a schimbat foarte mult, posibilitățile de export precum și aspirațiile la export au crescut. Creșterea nevoilor este semnificativă, avem nevoie de semne distinctive, de diferite mărci care să ne atragă atenția la calitatea remarcabilă. Susținătorii premiului prin fondarea unei noi categorii de premii, oferă posibilitatea campaniilor să își arate calitatea ridicată a produselor sau serviciilor pe piața națională sau internațională. Premiul Value&Quality Award din Ungaria reprezintă excelența pe piața produselor sau serviciilor ce sunt în conformitate cu cerințele de astăzi, dar sunt bazate pe tradițiile locale sau vechi.

Produsele și serviciile premiate la Value&Quality Award, Ungaria

„Suntem bucuroși și vă anunțăm plin de mândrie că o gamă largă de produse Petry au fost premiate la Value&Quality Award pentru excelența acestora, modul de preparare și valorile tradiționale pe care le insuflă. În cele ce urmează, vă vom enumera produsele care s-au bucurat de aceste prestigioase premii. Specialitățile de carne crud-uscată transilvănene: șunca crudă, speck, piept uscat maturat, specialitate crudă uscată și spate de mânzat fără os – produsele artizanale, cu condimente naturale pe baza rețetelor familiei Petry din 1879. A fost nevoie de un timp îndelungat, de multă muncă și experimentare din partea specialiștilor până când aceste produse să fie ridicate la rangul de delicatese. Ele sunt o gustare ideală a gurmanzilor, nu numai în bucătăria de acasă, în familie, dar și la diferite evenimente sau degustări. Aceste produse ne aduc aminte cu drag de gustul de șuncă festivă din copilăria noastră, dar din care ne putem delecta pe tot parcursul anului”, au precizat reprezentanţii Petry, pe site-ul societăţii.

Pe lista premiilor, la categoria servicii, s-a aflat şi Petry Bistro Grill & Wine, clădirea de pe strada Scăricica, din apropierea scărilor Rákóczi.

„Este, din mai multe motive, una specială pentru familia Petry. În primul rând, pentru că a fost locul primului magazin din istoria modernă a firmei Petry. Pe partea stradală a clădirii s-a amenajat un magazin, iar partea din spate a fost transformată într-o unitate de prelucrare a cărnii. În urmă cu câțiva ani și-au propus ca aici să amenajeze ceva special, un loc unic și frumos. Un spațiu în care clienții pot cumpăra alimente locale proaspete, ingrediente de calitate bună, un loc în care deservirea este rapidă și atmosfera plăcută. Scopul nostru a fost realizarea unui spațiu, pe care oamenii îl vizitează cu plăcere și dacă doresc, au posibilitatea să mănânce și ceva bun. Bijuteria bucătăriei clasice de bistro este cuptorul Josper, un mixt perfect între grătar și cuptor, datorită căruia preparatele îți oferă o experiență gastronomică unică”, se menţionează pe site-ul companiei Petry.

Nu în ultimul rând, pe lista selectă a produselor premiate se află şi vinul Fetească Regală produs de Petry.

Fetească Regală: soi autohton, cu corp auriu, mireasmă fructată și aromă de citrice, ce-ți trezește pofta pentru o friptură suculentă de porc. Vinul Fetească Regală este pregătit cu ajutorul unei tehnologii tradiționale, locul de origine al acestuia este în inima Ardealului, în Valea Târnavei. La producerea vinului alb se folosesc struguri de vin ”fetească regală” din Valea Târnavei pentru ca acesta să poată primi gustul ideal și o aroma parfumată, fructoasă. Prin folosirea strugurilor cumpărați de la producători locali, se sprijină și economia locală. Misiunea cramei este să promoveze vinul Fetească Regală pentru ca acesta să își recâștige vechea reputație, iar vinificația și viticultura acestui tip de vin să devină din nou una faimoasă”, au transmis reprezentanţii societăţii Petry.

Totodată, reprezentanţii societăţii Petry au mai precizat că „produsele și serviciile câștigătoare din cadrul Grupului Petry vor purta cu mândrie marca premiului Value&Quality Award.”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE