Home / Politic / Cum vor vota pacienţii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş

Cum vor vota pacienţii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş

Pacienţii internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş şi care şi-au exprimat intenţia de vot prin cerere scrisă, vor putea vota la “Referendumul Naţional pentru revizuirea Constituţiei” din data de 6 şi 7 octombrie, prin intermediul urnei speciale (mobile), conform Hotărârii nr. 2 din data de 2 octombrie 2018 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 28 Mureş.

Astfel, persoanele care doresc să-şi exercite dreptul la vot vor completa o cerere de votare prin intermediul urnei speciale, care trebuie datată şi semnată olograf.

“Pe fiecare secţie se va întocmi un tabel cu cererile pacienţilor privind exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale.Tabelul centralizator al tuturor solicitărilor, împreună cu cererile depuse de persoanele internate, vor fi transmise prin intermediul unui delegat secţiei de votare nr. 30 din cadrul Liceului Tehnologic “Ion Vlasiu”, secţie la care este arondat Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş. În cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş au depus cerere pentru urna specială aproximativ 160 de persoane”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cazuri noi înregistrate în 24 de ore. Situația la zi, în România

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 197 …