Home / Sport / Noi dezamăgiri pentru mureșene în Liga III

Noi dezamăgiri pentru mureșene în Liga III

Distribuie

Un singur punct au obținut cele trei echipe ale județului Mureș care activează în seria V a Ligii III de fotbal în etapa a VII-a.

Acesta a fost obținut de Avântul Reghin în deplasarea de la Bistrița, 1-1 cu formația locală Unu Fotbal Club Gloria. Pentru Avântul a înscris Adrian Murar în minutul 20, din penalty, după ce gazdele au deschis scorul cu cinci minute mai devreme, prin Nalați. Reghinenii au suferit un singur eșec în 7 etape, dar totalizează doar 12 puncte și au coborât pe locul 7. Celelalte două formații mureșene din serie au evoluat pe teren propriu, dar ambele au părăsit învinse terenul. Aflată pe penultima poziție, cu doar 3 puncte CS Iernut a cedat în fața ultimei clasate, 1-3 cu Gaz Metan Mediaș 2 și a preluat de la aceasta „lanterna roșie”. Medieșenii au deschis scorul în minutul 29 prin Buziuc, Marius Pastor a egalat din lovitură de pedeapsă în minutul 34, dar oaspeții au mai punctat de două ori spre finalul partidei, prin Mateș, în minutul 75 și Costea, în minutele de prelungire.

 

„Pe val”, nou promovata cedează la final

Ajunsă pe locul 11, cu doar 6 puncte, nou promovata în Liga III MSE Târgu-Mureș a suferit al patrulea eșec consecutiv și a coborât până pe locul 13. Târgumureșenii au avut pe stadionul Trans Sil în față o formație mult mai experimentată, Sănătatea Servicii Publice Cluj, aflată pe locul 7, cu 10 puncte, dar au lăsat la un moment dat impresia că își pot valorifica avantajul terenului propriu. Clujenii s-au dovedit din start mult mai periculoși și în minutul 6 portarul Kristály a salvat un gol ca și făcut. Oarecum împotriva cursului jocului, gazdele au reușit în minutul 13 deschiderea scorului, când Papp Norbert a fructifcat o fază prelungită de atac, cu un șut plasat din interiorul careului. În minutul 25 Andrei Ceaca a restabilit egalitatea în urma unei lovituri de colț la care apărarea mureșeană a fost depășită cu ușurință. Sănătatea a dominat în continuare jocul dar nu a reușit să-și valorifice superioritatea și la vestiare s-a intrat la egalitate. Oaspeții au reușit acest lucru imediat după reluare, în minutul 47, prin același Ceaca, la o nouă greșeală în centrul apărării. Până spre final a fost un joc de uzură, dar mureșenii păreau mai proaspeți spre finalul jocului. Au reușit să egaleze în minutul 80, când Mircea Ungur a executat excelent o lovitură liberă de la mare distanță, reluată imparabil cu capul de către Rareș Ruja. În minutul următor același Ruja a fost foarte aproape de a-și readuce echipa în avantaj și MSE părea capabilă de acest lucru. Ultimele minute s-au jucat pe contre, mureșenii păreau mai proaspeți fizic, erau pe val, dar cei care au punctat au fost tot clujenii. În al doilea minut al prelungirilor Ionuț Rada, scăpat de sub marcaj în interiorul careului a trimis în plasa porții apărată de Molnár. Acesta l-a înlocuit pe Kristály pentru regula celor trei jucători sub 21 de ani, deoarece unul dintre aceștia urma să fie schimbat pentru a forța întoarcerea rezultatului. MSE suferă a treia înfrângere pe teren propriu din patru jocuri și supraviețuirea pare a fi o misiune dificilă.

La echipa mureșeană au evoluat: Kristály (75 Molnár)- Mihály, Brai, Székely, Laczko, Toto (50 Moldovan Tamás), Ungur, Potor (77 Tamas), Ruja, Papp, Dudás.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.