Pregătiri pentru sesiunea de toamnă „Abonament pentru Comunitate” Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 160 Vizualizări

Pregătiri pentru sesiunea de toamnă „Abonament pentru Comunitate”

Fondul Comunitar Reghin se pregătește pentru sesiunea de toamnă din cadrul proiectului „Abonament pentru Comunitate”, fapt pentru care așteaptă noi proiecte menite să ducă la dezvoltarea comunității.

Fundația Comunitară Mureș – Marosszéki Közösségi Alapítvány, prin Fondul Comunitar Reghin a inițiat programul de finanțare ”Abonament pentru Comunitate” pentru a oferi o șansă inițiativelor creative, și filantropice, să fie finanțate și a aduce la un loc oameni generoși, pregătiți să susțină comunitatea din care fac parte.

„Dacă-i toamnă înseamnă că urmează o nouă sesiune de finanțare la ”Abonament pentru Comunitate”. Este momentul pentru un nou apel de proiecte care vor adăuga o nouă filă în cartea shimbării minunatului nostru Reghin. Cei care au o idee și doresc să implementeze un proiect de pe urma ei de pe urma căruia vor beneficia copiii, adolescenții, adulții, pensionarii, într-un cuvânt: reghinenii, au la dispoziție  ghidul aplicantului (https://goo.gl/kyJA2o) unde pot afla cum poate fi finanțată ideea lor. Aici pot vedea procedura de aplicare, calendarul de desfășurare al programului, criteriile de eligibilitate. Doritorii ne pot  trimite o scrisoare de intenție, de maxim o pagină, cu ideea de proiect și datele  de contact pe adresa de mail: reghin@fcmures.org până pe cel târziu pe data de 21 octombrie 2018. După data de 21 octombrie îi vom contacta pentru a stabili o întâlnire cu membrii ai Fondului Comunitar Reghin în care vom discuta ideea ta de proiect”, a precizat Cristian Man, coordonatorul Fondului Comunitar Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE