Smaranda Enache (Liga Pro Europa), opinie tranşantă despre referendum! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1272 Vizualizări

Smaranda Enache (Liga Pro Europa), opinie tranşantă despre referendum!

Co-preşedintele executiv al Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a scris sâmbătă seara, pe pagina sa de Facebook, un scurt comentariu despre prima zi a referendumului pentru revizuirea Constituţiei, pe care îl redăm în rândurile de mai jos:

„E dătătoare de speranţă participarea redusă la referendum.

E greu de imaginat că mâine vor merge la vot 5 milioane de cetăţeni, aşa că referendumul are mari şanse de a fi invalidat.

Oamenii nu mai sunt atât de uşor de manipulat. Circa 3 milioane de români trăiesc şi muncesc în străinătate. Partidele care s-au perindat la putere nu i-au unit, dimpotrivă, i-au gonit din ţară şi au înstrăinat zeci de mii de familii. Nu-i de mirare că demagogia cu grija pentru familie, pentru copii, nu mai ţine.

Cât despre cler, îndemnul „fă ce zice popa” nu mai e valabil. Cu rare excepţii, huzurul, luxul, egolatria şi minciuna au luat locul smereniei şi căinţei. În frunte cu BOR, fondurile pentru spitale, creşe, şcoli şi cămine pentru seniori sunt pur şi simplu furate de la gura poporului şi alocate construcţiei lăcaşelor de cult.

Dacă mâine nu se vor strânge nici măcar cele 3 milioane de voturi ale semnatarilor iniţiativei cetăţeneşti, partidele şi cultele care au forţat referendumul vor trebui să-şi facă mea culpa şi să se reformeze. 
Să intre în Europa şi în secolul XXI. Dacă nu vor să piară.”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE