Home / Sanatate / 8 locuri de muncă vacante la Spitalul Clinic Județean de Urgență

8 locuri de muncă vacante la Spitalul Clinic Județean de Urgență

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a opt posturi vacante. Dintre acestea, 5 sunt de infirmier (secția clinică Obstretică-Ginecologie, secția Clinică ATI, secția clinică Medicină Internă, secția clinică Chirurgie-Generală, secția clinică Hematologie), 2 de muncitor necalificat (Bloc Alimentar) și 1 de bucătar (Bloc Alimentar).

Participanții la concurs pentru postul de infirmier trebuie să fie absolvenți de liceu (12 clase) cu sau fără diplomă de bacalaureat, cu un curs de infirmier sau cu o dovadă a înscrierii la un curs de infirmier. Pentru postul de bucătar este nevoie de un certificat de calificare pentru meseria de bucătar, iar pentru cel de muncitor necalificat sunt necesare doar 8 clase absolvite, fără condiții de vechime.

Dosarul se poate depune până la data de 12 octombrie, la sediul instituției de pe strada Gh. Marinescu, nr. 50, et. I, camera 4107 între orele 13:00 și 15:30. Vor urma proba scrisă în 22 octombrie (pentru postul de bucătar/muncitor necalificat)/24 octombrie (pentru postul de infirmieri) și interviul în 24octombrie (pentru postul de bucătar/muncitor necalificat)/26 octombrie (pentru postul de infirmieri).Pentru mai multe detalii, o puteți contacta pe secretarul comisiei de concurs, Takacs Laura, la numărul de telefon 0265 212 111.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lipsa asigurării protecției personalului medical împotriva COVID-19, poate duce la răspundere penală și civilă!

Societatea de avocatură “Iordăchescu şi Asociaţii” atenționeză conducerile spitalelor asupra faptului că, lipsa asigurării protecției personalului medical împotriva COVID-19, poate …