Share

Home / Joburi / Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș caută asistenți medicali

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș caută asistenți medicali

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a cinci posturi de asistent medical generalist (patru la Ambulator Integrat Adulți și un post la Secția Clinică Gastroenterologie).

Participanții la concurs trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, să aibă studii superioare/superioare de scurtă durată/de specialitate, certificat de membru și adeverință pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor, Asistenților Medicali din România.

Dosarul se poate depune până la data de 19 octombrie, la sediul instituției de pe strada Gh. Marinescu, nr. 50, et. I, camera 4107 între orele 13:00 și 15:30. Vor urma proba scrisă în 31 octombrie și interviul în 2 noiembrie.

Pentru mai multe detalii, o puteți contacta pe secretarul comisiei de concurs, Takacs Laura, la numărul de telefon 0265 212 111

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Programe importante, incluse în proiectul de buget pentru Sănătate

Bugetul Ministerului Sănătății și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate a fost adoptat de …

Share
Share