Home / Slider / Start la cursurile gratuite de înot

Start la cursurile gratuite de înot

Elevii clasei I a Școlii Generale nr. 18 din Târgu-Mureș au trecut marţi, 9 octombrie, pragul bazinului olimpic acoperit din cadrul Complexului de Agrement și Sport ”Mureșul” pentru a participa la cursurile de înot gratuite, inițiate de Primăria municipiului Târgu-Mureș în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal Tîrgu Mureș.

”Mă bucur că proiectul municipalității prinde contur. Dacă în urmă cu 3 săptămâni, relansam înscrierile în cadrul acest proiect, iată că începând de astăzi, peste 600 de elevi din Târgu-Mureș, parte a seriei I, vor beneficia de cursuri gratuite de înot timp de trei luni. Bineînțeles, după acest program de inițiere, părinții și antrenorii vor decide, dacă copiii doresc sau nu să facă performanță. Primăria Târgu-Mureș pune la dispoziția elevilor înscriși transport gratuit, de la școală către balon și retur. Ședințele sunt de o oră și se vor desfășura în cele mai bune condiții, cei mici fiind asistați de personal specializat, antrenori ce au un palmares bogat”, a declarat Claudiu Maior, consilier al primarului.

Obiectivul proiectului inițiat de Primăria municipiului Târgu-Mureș în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal constă în deprinderea noțiunilor de bază ale înotului de către fiecare copil participant la acest stagiu de inițiere.„Menționăm că antrenorii selectați pentru programul ”Inițiere în înot” sunt specialiști cu o vastă experiență în programele de inițiere, iar grupele de înot vor avea o componență de maximum 10 copii. Pentru informații suplimentare și pentru înscrieri în seriile următoare: email: csmtgmnatatie@gmail.com, telefon 0745-949.548, coordonator proiect, Laura Toth”, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Adrian Torpan: „Suntem din nou la o „cotitură” a istoriei, creată artificial, dar din păcate reală”

Stabilt de patru ani în Suedia, la Värnamo, Jönköping,  Adrian  Torpan din Reghin, nu e …