Home / Sport / Fir întins între studenți

Fir întins între studenți

Casa de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș a organizat la sfârșitul săptămânii trecute cea de a XII-a ediție a Concursului de Pescuit „Fir Întins”, desfășurată la Pescăria Gliga din comuna mureșeană Voivodeni. Concursul a fost dedicat atât tinerilor cât şi studenților, persoane cu vârsta  între 18 și 35 de ani iar obiectivul principal al întrecerii a fost apropierea tinerilor și studenților de natură, oferindu-le alternative de petrecere a timpului liber, momente recreative și de relaxare. Startul întrecerii s-a dat la orele dimineții, iar după 5 ore de competiție, concursul a luat sfârșit odată cu „fluierul final”. Următoarele faze au fost cântărirea capturilor, după care toți peștii au fost eliberați în mediul lor natural. Cei mai buni pescari au fost premiați cu diplome și materiale specifice activității de pescuit.

Clasamentul s-a întocmit în funcție de greutatea capturată, iar în urma deliberării juriului, câștigătorul întrecerii a fost Valentin Ungureanu, absolvent al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu o captură care a cântărit 13,93 kilograme. Podiumul a fost completat de Lovasz Szabolcs Lorand (student la Postliceala Med Farm Speranța (11,45 kg.) și Marcel Matei (student la Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mureș (6,18 kg.)

Cel mai mare pește capturat a fost al câștigătorului, Valentin Ungureanu, cu un pește de 2,59 kg., iar cel mai mic pește i-a aparținut lui Beres Andrea, absolventă a facultății clujene „Babeș Bolyai (0,02 kg.).

La final toți participanții au avut de câștigat, fiind serviți cu un gulaș gătit „ca la mama acasă”, pregătit pe malul lacului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Cum arată patinoarul din Cetatea Medievală Târgu Mureș

În Târgu Mureș, un patinoar artificial a fost amenajat, la inițiativa Primăriei, în Cetatea medievală …