„Înțelepciunea noastră gnostică și drumul inițiatic” la Târgu-Mureș Cultură
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 86 Vizualizări

„Înțelepciunea noastră gnostică și drumul inițiatic” la Târgu-Mureș

Asociația non-guvernamentală VOPUS organizează în 11 octombrie, de la ora 18:30 la Hotel Plaza un eveniment intitulat „Înțelepciunea noastră gnostică și drumul inițiatic”.

„Din cele mai vechi timpuri omul s-a întrebat care este sensul existenței sale, de unde vine și încotro se îndreaptă. Ce se întâmplă după moarte sau care este cauza suferinței și secretul fericirii sunt alte întrebări la care ființele umane au căutat răspuns de-a lungul mileniilor. Vă invităm la o serie de cursuri care încearcă să deslușească cât mai accesibil pentru fiecare aceste mistere ale existenței, în acord cu înțelepciunea milenară gnostică”, au declarat organizatorii pe pagina lor de Facebook.

În cadrul acestei conferințe, organizatorii își doresc să prezinte ce este această cunoaștere străveche. Conferința publică va fi urmată de cursuri săptămânale teoretice și practice de antropologie și filosofie gnostică în fiecare zi de Joi, ora 18:30.

Intrarea este liberă, iar pentru mai multe informații, puteți suna la numerele de telefon 0726 681 445 și 0774 991 718, sau la e-mailul targu-mures@vopus.org.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE