Home / Cultură / „Înțelepciunea noastră gnostică și drumul inițiatic” la Târgu-Mureș

„Înțelepciunea noastră gnostică și drumul inițiatic” la Târgu-Mureș

Asociația non-guvernamentală VOPUS organizează în 11 octombrie, de la ora 18:30 la Hotel Plaza un eveniment intitulat „Înțelepciunea noastră gnostică și drumul inițiatic”.

„Din cele mai vechi timpuri omul s-a întrebat care este sensul existenței sale, de unde vine și încotro se îndreaptă. Ce se întâmplă după moarte sau care este cauza suferinței și secretul fericirii sunt alte întrebări la care ființele umane au căutat răspuns de-a lungul mileniilor. Vă invităm la o serie de cursuri care încearcă să deslușească cât mai accesibil pentru fiecare aceste mistere ale existenței, în acord cu înțelepciunea milenară gnostică”, au declarat organizatorii pe pagina lor de Facebook.

În cadrul acestei conferințe, organizatorii își doresc să prezinte ce este această cunoaștere străveche. Conferința publică va fi urmată de cursuri săptămânale teoretice și practice de antropologie și filosofie gnostică în fiecare zi de Joi, ora 18:30.

Intrarea este liberă, iar pentru mai multe informații, puteți suna la numerele de telefon 0726 681 445 și 0774 991 718, sau la e-mailul targu-mures@vopus.org.

Citeste si:  Picturi de valoare inestimabilă descoperite la renovarea UMFST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sighișoara: Academia Interculturală de Vară ”ProEtnica”, în această lună

A IV-a ediţie a Academiei Interculturale de Vară „ProEtnica” se va desfăşura la Sighişoara, în …