O nouă premieră și un nou Abonament de premieră, la Compania Liviu Rebreanu Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 79 Vizualizări

O nouă premieră și un nou Abonament de premieră, la Compania Liviu Rebreanu

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă premieră la Sala Mare. Este vorba de spectacolul „Navigatorul” de Conor McPherson, traducerea Bogdan Budeș, în regia lui Cristi Juncu, scenografia Cosmin Ardeleanu și mișcarea scenică Attila Bordás.

Premiera va avea loc marți, 16 octombrie, ora 19:00, la Sala Mare.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Theo Marton, Nicu Mohoc, Dan Rădulescu, Costin Gavază, Richard Balint și Ale Țifrea. Din echipa spectacolului mai fac parte Teodora Crăciun (regizor tehnic) și Laura Moldovan (sufleur).

„Navigatorul” este o piesă scrisă de autorul dramatic Conor McPherson în anul 2006. Acțiunea este plasată în Baldoyle, o suburbie din Dublin, în Ajunul Crăciunului. Piesa îl are în centru pe James „Sharky” Harkin, un alcoolic care locuiește cu fratele său orb și în vârstă, Richard Harkin. Pe măsură ce încearcă să stea departe de băutură în perioada sărbătorilor, Sharky trebuie să îi țină piept irascibilului Richard, dar și propriei conștiințe care îl bântuie. Piesa a fost nominalizată la Premiile Tony și Premiul Olivier pentru Cea Mai Bună Piesă.

Cristi Juncu este un regizor cunoscut publicului târgumureșean pentru spectacolele realizate în ultimii ani: „Școala nevestelor” și „Dinte pentru dinte”, spectacole care se joacă și astăzi cu sălile pline.

Începând cu această stagiune, pentru a veni în sprijinul spectatorilor săi, Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș a lansat noul Abonament de Premieră Vasile Vasiliu.

Abonamentul este cu locuri prestabilite și este valabil la patru premiere la Sala Mare a Companiei Liviu Rebreanu din Stagiunea 2018-2019. Prețul abonamentului este de 140 lei, în condițiile în care costul unui bilet de premieră la liber este de 60 lei.

În această stagiune, Compania Liviu Rebreanu are programate la Sala Mare premierele „Navigatorul” de Conor McPherson, regia Cristi Juncu; „Mocheta” de Frații Presniakov, regia Sorin Militaru; „D’ale carnavalului” de I. L. Caragiale, regia Adrian Iclenzan și „Trei femei înalte” de Edward Albee, regia Alexandru Dabija.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865, iar din data de 11 septembrie și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, au la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente online pot fi procurate accesând portalul www.biletmaster.ro.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE