Home / Social / „18 Tehnici Fundamentale de Parenting” la Târgu-Mureș

„18 Tehnici Fundamentale de Parenting” la Târgu-Mureș

În 17 octombrie, la Hotel Grand, Târgu-Mureș, va avea loc seminarul gratuit de parenting intitulat „18 Tehnici Fundamentale de Parenting”.

În cadrul acestui seminar, organizatorii doresc să arate celor prezenți ce stă la baza comportamentului copilului și să ofere răspunsuri la cele mai dese întrebări ale părinților când vine vorba de a fi părinte.

Florin Amariei

„La acest seminar vei afla despre Teoria Autodeterminării care este cea mai nouă teorie în știința motivației. Se predă în prezent în Universități ca Harvard și Oxford – iar Daniel Pink a scris pe baza ei cartea Drive în 2010, care a fost tradusă în 35 de limbi în mai puțin de 5 ani. Ei bine, îți spun cu încântare că Teoria Autodeterminării, cu cele 3 nevoi psihologice de bază, a fost pentru prima dată aplicată în Parenting de către Urania Cremene, în România, și suntem la vârf în acest domeniu în întreaga lume. Practic, este nucleul seminarului la care te invităm să participi. Toate cele 18 tehnici pe care le vei afla la seminar derivă din această metodă și le poți aplica imediat. Spun aceste lucruri ca să subliniez faptul că seminarul are o bază științifică solidă (nu e făcut din păreri personale) și că e ceva rar, ceva ce nu vei găsi în altă parte”, a scris prezentatorul evenimentului Florin Amariei pe pagina evenimentului.

Evenimentul va avea loc în două ședințe, între 09:30 și 13:30 sau 16:30 și 20:30 și vă puteți rezerva locul la oricare dintre ele online pe www.uraniacremene.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reghinean de 21 de ani reținut pentru furt

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul …