Share

Home / Cultură / Vrei să aprofundezi muzica de calitate, înscrie-te voluntar la Filarmonică

Vrei să aprofundezi muzica de calitate, înscrie-te voluntar la Filarmonică

Filarmonica de Stat Târgu Mureș organizează programul de votuntariat intitutat ,,Tineri alături de marea muzici”. În baza acestui program, se creează cadrul de participare a voluntaritor la activități cultural-educative pentru comunitate.

„Programul se adresează iubitoritor de muzică și care doresc să se implice în activitățile culturale și de educare  prin muzici. Activitatea constă în participarea la toate genurile de concerte susținute de Filarmonica de Stat, precum și în acțiunile de suport și de promovare a acestora. Programul de voluntariat se va desfășura pe tot parcursul anului, în cadrul stagiunii de concerte , perioada 01 septembrie- 30 iunie, în funcție de programele desfășurate”, a precizat Vasile Cazan, managerul Filarmonicii de Stat Târgu Mureș.

lnformații suplimentare se pot găsi pe site-ul instituției : www.filarmonicams.ro/Anunțuri și pe adresa de email: secretar.pr@filarmonicams.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sărățele crocante și ciocolată de casă făcută manual din Sângeorgiu de Pădure

O nouă ediție Local Farmers’ Market ne-a bucurat vinerea aceasta în 15 februarie, o zi …

Share
Share