Share

Home / Joburi / 5 locuri de muncă la Spitalul Clinic Județean Mureș

5 locuri de muncă la Spitalul Clinic Județean Mureș

Spitalul Clinic Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi vacante pe perioadă nedeterminată, anunță Monitorul Oficial. Dintre acestea, două sunt pentru muncitor necalificat la întreținere spital, două pentru muncitor necalificat la bloc alimentar și unul pentru șofer 1 la Serviciul transport, administrativ, tehnic.

Pentru a putea candida la posturile de muncitor necalificat, concurenții trebuie să fi absolvit școala generală, neavând nevoie de vechime în meserie.

Pentru a putea candida la postul de șofer, concurenții au nevoie de un permis de conducere pentru categoriile B, C și E și o vechime de minimum 3 ani în activitatea de șofer.

Dosarele se pot depune la sediul instituției până în 23 octombrie, urmând proba scrisă în 2 noiembrie de la ora 10:00 și interviul în 7 noiembrie de la aceeași oră.

Detalii privind metodologia, desfășurarea probelor de concurs și bibliografia sunt disponibile accesând pagina oficială a spitalului www.spitaljudeteanmures.ro.

Pentru relații suplimentare, puteți merge la sediul unității din strada Bernady Gyorgy, nr. 6, camera 9 – Serviciul RUNOS sau suna la numerele de telefon 0771 786 265 sau 0365 882 572.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se caută asistent medical

Spitalul Orășenesc „Dr. Valer Russu”, Luduș, organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de …

Share
Share