Share

Home / Recomadări zi de zi / FOTO: ”Bunicuțe frumoase”, la Căminul pentru Vârstnici

FOTO: ”Bunicuțe frumoase”, la Căminul pentru Vârstnici

Campania ”Bunicuțe frumoase” am demarat-o în urmă cu patru ani în contextul zilei de 8 martie sau a Zilei internaționale a frumuseții.
Țin minte că la prima ediție , am apelat la propriile noastre coafeze pentru a le înfrumuseța pe bunicuțe. Ulterior s-a alăturat AJOFM Mureș, care a fost și astăzi (vineri, 12 octombrie – n.r.) alături de noi și le-am oferit și bunicilor posibilitatea de a fi beneficiarii serviciilor de înfrumusețare, respectiv tuns, coafură și manichiură.
Și pentru că “Frumusețea chipului este o podoabă fragilă” (Moliere), astăzi, noi organizatorii, am căutat să adăugăm frumusețe b-unicilor noștri culegând frumosul din lumea dimprejur, bucurându-i cu imaginile pe care ni le oferă această toamnă cu frunze- ngălbenite zburând din copaci, savurând un pahar de must pe care noi înșine l-am stors.
Și astfel, azi, am adăugat campaniei un nou mesaj sugestiv: “Oricine are abilitatea de a vedea frumusetea nu va îmbătrâni niciodată” (Franz Kafka).

Dr. Anca FLOREA

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Autoturism răsturnat în Petelea

Un conducător auto în vârstă de 20 de ani, din comuna Petelea, în timp ce …

Share
Share