Share

Home / Business / Peste 30 de angajatori așteptați la Târgul de Cariere!

Peste 30 de angajatori așteptați la Târgul de Cariere!

În 16 octombrie la Teatrul Național va avea loc o nouă ediție a Târgului de Cariere.

Ca noutate, în acest an, participanții își vor putea digitaliza CV-ul și în același timp vor putea participa la campania pentru cel mai bine plătit job unde vor putea câștiga un loc de muncă de 10.000 dolari pe lună (mai multe detalii pe www.celmaibineplatitjob.ro).

Companii din cele mai variate domenii vor participa la eveniment, astfel că cei mai activi angajatori își vor prezenta ofertele din categorie entry-level, nivel mediu și avansat. Peste 1000 de locuri de muncă sunt disponibile, din domeniul Inginerie, Resurse umane, Marketing, Retail, Administrativ, Consultanță sau Juridic. Sunt oferite posturi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență. Peste 30 de companii, printre care CieMatricon, STC, Hirschmann, Kastamonu, Leroy Merlin, CSI, Bosch Automotive, Jac Travel, Azomures, E.On, Endava, EASTMEN, Continental, Gedeon Richter  au pregătit oferte de muncă atractive participanților și candidaților.

Simulări și consiliere

La Târgul de Cariere Târgu Mureș candidații pot lua parte la o simulare de interviu, negociere de salariu, dar pot și să aibă parte de consiliere profesională și legislație a muncii.

Totodată, participanții la eveniment au ocazia de a-și compara salariul în timp real cu Paylab, o aplicație prezentată prin intermediul eJobs. Prin intermediul eJobs, se introduce digitalizarea CV-ului, iar candidații vor putea să-și depună CV-ul în câteva secunde la compania unde vor să se angajeze. Candidații își pot imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO. Pe telefon ei pot genera un QR Code folosind aplicația eJobs-Locuri de muncă și astfel au posibilitatea să li se scaneze codul electronic și pot să-și actualizeze oricând CV-ul pe care vor să-l depună.

„Târgul de Cariere revine cu o ediție bogată în noutăți. Ne dorim să sporim interacțiunea dintre candidați și angajatori, să creăm punți între ceea ce caută participanții și companiile. Aducem în atenția participanților atât locuri de muncă atractive, cât și modalități de consiliere profesională. La standurile de negociere de salariu și de legislație a muncii, candidații pot învăța cum este necesar să se prezinte în fața angajatorilor. Este un pas important în ceea ce privește o viitoare carieră.” a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Pentru mai multe informații, puteți accesa www.targuldecariere.ro/targu-mures.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spitalul din Reghin angajează

Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” organizează concurs pentru ocuparea postului de șef Birou R.U.N.O.S. pe …

Share
Share