Test important pentru lider Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 127 Vizualizări

Test important pentru lider

Lider în Seria D a Diviziei A la handbal feminin, CSM Târgu-Mureș va susține duminică, 14 octombrie, de la ora 14.30, partida din cadrul celei de-a V-a etape a campionatului, în deplasare, la Universitatea Reșița. Este ultima etapă a primului tur din cele patru a primei faze a campionatului, dar întâlnirea poate avea o foarte mare importanță pentru desfășurarea ulterioară. Echipa reșițeană se află pe locul 4, cu două victorii și tot atâtea înfrângeri, dar au cedat la limită în fața ocupantei locului secund Crișul Chișineu Criș și acum evoluează pe teren propriu, unde au obținut victorii. Este adevărat că și victoriile obținute la limită în fața unor formații pe care CSM Târgu-Mureș le-a învins la pas pot avea o semnificație, dar avantajul terenului propriu are deseori importanță în desfășurarea jocului.

Mureșencele antrenate de Mihaela Evi și Daniel Pop vor încheia acest prim tur pe prima poziție, indiferent de rezultatul partidei de la Reșița, datorită golaverajului net superior celei de-a doua clasate, +44 față de 8, dar victoria la Reșița ar consolida poziția de lider și ar da mai multă încredere tinerei echipe mureșene în vederea următoarelor 15 etape ale primei faze.

 

Avantaj moral din două direcții

Meciul se anunță unul echilibrat, totodată important pentru ambele formații. Pentru a spera la o clasare pe unul din primele două locuri, care duce la barajul pentru promovarea în Liga Națională, gazdele au nevoie de victorie. În cazul mureșencelor, o victorie la Reșița ar însemna o opțiune importantă pentru a se păstra în fotoliul de lider și calificarea la baraj. Rezultatele din primele patru etape dau ca favorită echipa mureșeană, dar, așa cum aminteam mai sus, avantajul terenului propriu poate constitui un atuu. Un altul ar fi ultima întâlnire dintre cele două formații, disputată în luna aprilie, în etapa a XXIII-a din cadrul seriei B a Diviziei A. Atunci, mureșencele care evoluau sub culorile CS Olimpic s-au impus pe teren propriu cu 22-20, cu un final entuziasmant, în care au revenit spectaculos, de la 16-19 la 22-19.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE