Bărbaţi reţinuţi după ce au încercat să mituiască un poliţist Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

Bărbaţi reţinuţi după ce au încercat să mituiască un poliţist

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au prins în flagrant doi bărbaţi care au oferit o mită de suma de 150 de euro unui agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, de la Secţia nr. 2 de Poliţie Rurală Band, informează www.agerpres.ro.
„Cei doi au oferit banii pentru ca poliţistul să dea o soluţie de clasare într-un dosar penal în care unul dintre ei era cercetat pentru conducere fără permis. În fapt, la data de 27 septembrie 2018, un agentul de poliţie a formulat denunţ la sediul Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, din care reieşea faptul că M.A., de 33 ani şi F.J., de 40 ani, i-au oferit o sumă de bani în scopul menţionat. Sesizarea a fost înaintată de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, la data de 10 octombrie 2018, fiind organizată acţiunea de prindere în flagrant”, a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş.
Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, citată de Agerpres, după audierile efectuate de procuror, a fost luată măsura reţinerii pe 24 de ore faţă de ambele persoane sub aspectul comiterii infracţiunii de dare de mită.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE