FOTO: Târgul Cetății ne îmbie în acest weekend însorit de toamnă Galerii Foto
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 461 Vizualizări

FOTO: Târgul Cetății ne îmbie în acest weekend însorit de toamnă

Târgul Cetății a revenit din nou în Târgu-Mureș în acest weekend de 12-14 octombrie unde doritorii pot cumpăra între orele 10:00 și 18:00 diverse bunătăți în așteptarea sezonului rece.

Ce puteți găsi acolo? Must de struguri la 10 lei, mere bio la sac cu 15 lei, obiecte artizanale, diverse produse de lavandă de la mai mulți producători, castane proaspete prăjite, produse apicole, obiecte din lemn, pălincă, gemuri, siropuri, dulcețuri, înghețată, zacuscă, pâine de casă, cozonac, dulciuri ca ciocolată sau turtă dulce, biscuiți ecologici, brânzeturi de toate felurile, lumânări parfumate, sărățele, uleiuri esențiale, bere Lăpușna, ardei iuți la ghiveci, usturoi, crizanteme, uleiuri de casă, murături, bijuterii, legume proaspete, cărnuri sau flori uscate. Multe dintre ele le puteți degusta pe loc, pentru a putea lua o decizie corectă.

Pentru cei care vor să ia prânzul la fața locului, sunt tonete cu langoșuri, hamburgeri, clătite, bere, cafea și multe alte bucate îmbietoare. Prețurile sunt bune, iar produsele de calitate.

Puteți vizita târgul astăzi și mâine.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE