Home / Sport / Fetele își consolidează poziția la Reșița

Fetele își consolidează poziția la Reșița

Distribuie

Liderul Seriei D a Diviziei A la handbal feminin, CSM Târgu-Mureș a încheiat duminică primul tur al campionatului cu o nouă victorie, un succes superb obținut în deplasarea de la Reșița, 30-25 în fața formației locale Universitatea, după ce la pauză conduceau cu 18-15.

Mureșencele antrenate de Mihaela Evi și Daniel Pop au încheiat astfel acest prim tur pe prima poziție, cu cinci victorii în tot atâtea partide. Succesul de la Reșița a fost unul muncit, pe deplin meritat, în fața unei echipe care s-a bătut pentru fiecare minge până la final. Gazdele au început mai bine jocul, conducând în prima jumătate a reprizei, având în mai multe rânduri două goluri avantaj. Mureșencele au preluat conducerea la 8-7, dar s-au văzut apoi din nou conduse, reușind egalarea la 10. Au trecut din nou la conducere, după care reșițencele au egalat la 12, dar nu au mai reușit să se afle în avantaj până la final. CSM a luat avut spre finalul reprizei pentru prima dată avantaj de trei goluri, chiar patru, intrând la pauză cu 18-15.

Fluctuații la reluare, final entuziasmant

Imediat după reluare mureșencele au mai pus alte două goluri pe tabelă și se părea că vor defila. Gazdele au reușit însă revenirea și au avut spre final chiar ocazia egalării. În minutul 40, în inferioritate numerică, mureșencele au scăpat fără gol, într-o perioadă de mai multe minute în care nu s-a înscris deloc.  Extrema Flavia Munteanu este eliminată definitiv, dar echipa rezistă încă o dată în inferioritate și ia apoi din nou avantaj de două goluri. Acesta este cu greu păstrat în următoasrele minute, dar finalul a fost unul debordant. Monica Bărăbaș reușește două goluri la rând pe contraatac și nimic nu mai stă în calea mureșencelor spre victorie. Parțialul ultimelor cinci minute a fost unul de 5-1 în favoarea mureșencelor, care vor ataca primul retur cu două deplasări, la Universitatea de Vest Timișoara și Minaur Baia Mare, aceasta din urmă anunțându-se o deplasare foarte dificilă.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: Victorie în derby-ul cu Timișoara

Distribuie Echipa satelit de baschet din cadrul CSM Târgu Mureș a învins în derby-ul cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.