Share

Home / Administratie / Plan pentru deszăpezire aprobat la Sighişoara

Plan pentru deszăpezire aprobat la Sighişoara

Prin Hotărârea Consiliului Local Sighișoara nr. 167/30 august 2018 a fost aprobat Planul operativ privind executarea serviciilor de deszăpezire în municipiul Sighișoara pentru sezonul rece 2018-2019.

Deszăpezirea municipiului Sighișoara în sezonul rece 2018-2019 va fi realizată de către SC Schuster Ecosal SRL, în baza contractului de concesiune 22.161/891/23 octombrie 2012 și în conformitate cu Regulamentul serviciului de salubrizare al municipiului Sighișoara”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

Potrivit edilului şef al municipiului Sighişoara, „programul de deszăpezire va fi valabil pentru perioada 1 noiembrie 2017 – 31 martie 2018, iar în situația apariției unor fenomene care pot conduce la perturbarea traficului auto și pietonal, operatorul are obligația să intervină pentru combaterea acestora.”

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Poliţia Mureş la raport: peste 900 de amenzi în 4 zile!

Poliţiştii mureşeni au acționat, la nivel judeţean, în perioada 15-18 martie, pentru prevenirea faptelor antisociale …

Share
Share