Home / Administratie / Plan pentru deszăpezire aprobat la Sighişoara

Plan pentru deszăpezire aprobat la Sighişoara

Prin Hotărârea Consiliului Local Sighișoara nr. 167/30 august 2018 a fost aprobat Planul operativ privind executarea serviciilor de deszăpezire în municipiul Sighișoara pentru sezonul rece 2018-2019.

Deszăpezirea municipiului Sighișoara în sezonul rece 2018-2019 va fi realizată de către SC Schuster Ecosal SRL, în baza contractului de concesiune 22.161/891/23 octombrie 2012 și în conformitate cu Regulamentul serviciului de salubrizare al municipiului Sighișoara”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

Potrivit edilului şef al municipiului Sighişoara, „programul de deszăpezire va fi valabil pentru perioada 1 noiembrie 2017 – 31 martie 2018, iar în situația apariției unor fenomene care pot conduce la perturbarea traficului auto și pietonal, operatorul are obligația să intervină pentru combaterea acestora.”

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Niciun consilier local din Sighișoara nu e la zi cu raportul de activitate!

Niciun membru al Consiliului Local Sighișoara nu și-a publicat toate rapoartele de activitate aferente mandatului …