Share

Home / Administratie / Proiect de un milion de euro pentru modernizare de drumuri în Ibăneşti

Proiect de un milion de euro pentru modernizare de drumuri în Ibăneşti

Primăria comunei Ibăneşti a atribuit un contract în valoare de 3.765.823 lei, fără TVA, companiei Citadin Prest SA Târgu-Mureş, pentru proiectul „Execuţie lucrări de modernizare a părţii carosabile şi a sistemului de scurgere a apelor pluviale la reţeaua de drumuri de interes local în comuna Ibăneşti, judeţul Mureş”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, la licitaţie au participat trei oferte, iar proiectul de modernizare a părţii carosabile şi a sistemului de scurgere a apelor pluviale la reţeaua de drumuri de interes local în comuna Ibăneşti vizează modernizarea părţii carosabile şi a sistemului de scurgere a apelor pluviale a 8.459 de metri de drumuri comunale şi străzi, respectiv 2.037 de metri drumuri comunale şi 6.422 de metri de străzi secundare.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ecografie tiroidiană gratuită la Lotus Life

Pacientele pot beneficia de investigație gratuită de ecografie tiroidiană în cadrul unei campanii derulate de …

Share
Share