Share

Home / Administratie / Proiecte pentru reabilitarea străzii Nicolae Bălcescu și restaurarea Sălii de spectacole ”Mihai Eminescu”

Proiecte pentru reabilitarea străzii Nicolae Bălcescu și restaurarea Sălii de spectacole ”Mihai Eminescu”

În cadrul Programului Operațional 2014-2020, Axa prioritară 13 – ”Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii”, prin Obiectivul specific 13.1 – ”Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din României” sunt sprijinite în principal activități specifice realizării de investiții pentru îmbunătățirea serviciilor sociale, educaționale și cultural-recreative, precum și îmbunătățirea spațiilor publice urbane.

“În acest sens, Municipiul Sighișoara a depus pentru finanțare un proiect în valoare de 20.743.338,37 lei pentru două componente: Componenta A – Sala “Mihai Eminescu” – restaurare, consolidare și punere în valoare și Componenta B – Reabilitarea străzii Nicolae Bălcescu”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Demersuri pentru decontarea terapiei pentru copiii și adulții diagnosticați cu tulburări din spectrul autist

Deputatul PSD Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, s-a întâlnit luni, 18 …

Share
Share