Home / Administratie / Planul Urbanistic Zonal ”Zona Miron Neagu”, aprobat

Planul Urbanistic Zonal ”Zona Miron Neagu”, aprobat

În ședința ordinară a Consiliului Local Sighișoara din data de 27 septembrie 2018 a fost supus spre aprobare Planul Urbanistic Zonal ”Zona Miron Neagu” – strada Miron Neagu din municipiul Sighișoara.

„Documentația, avizată favorabil de Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului, a fost elaborată de SC Quatro Design SRL, la solicitarea beneficiarului Municipiul Sighișoara, în vederea stabilirii reglementărilor urbanistice și a introducerii unei zone din extravilan, parte a terenului studiat în intravilanul localității. Soluția urbanistică adoptată se înscrie în Regulamentul general de urbanism și este compatibilă cu vecinătățile existente”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Înaintări în grad la ISU Mureș

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș au anunțat, printr-o postare …