Home / Joburi / Spitalul Clinic de Urgență caută bucătari și muncitori necalificați

Spitalul Clinic de Urgență caută bucătari și muncitori necalificați

Spitalul Clinic de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi contractuale vacante, dintre care două sunt posturi de bucătar în Bloc Alimentar, iar două posturi sunt de muncitor necalificat în Bloc Alimentar, anunță Monitorul Oficial.

Pentru posturile de bucătar, candidații trebuie să posede un certificat de calificare pentru meseria de bucătar, iar pentru posturile de muncitor aceștia trebuie să fie absolvenți de studii generale (8 clase), fără condiții de vechime.

Dosarele se pot depune zilnic, de luni până vineri, între orele 13:00-15:30 la sediul instituției din strada Gh. Marinescu, nr. 50, et. I, camera 4107 (Birou organizare) până în 25 octombrie. Vor urma proba scrisă în 6 noiembrie de la ora 9:00 și interviul în 8 noiembrie de la aceeași oră.

Pentru informații suplimentare, apelați la Biroul organizare, la telefon 0265 212 111, interior 462 (Takacs Laura), la avizier sau la site-ul www.spitalmures.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

3 vieți au fost salvate de gestul de omenie al unei familii din Mureș!

Agenția Națională de Transplant mulțumește pe pagina de socializare pentru decizia altruistă a unei familii …