Share

Home / Business / Centru comercial nou, în pregătire la Reghin

Centru comercial nou, în pregătire la Reghin

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş a decis recent, cu ocazia unei şedinţe, că proiectul “Construire centru comercial, centrală termică şi gospodărie PSI, amenajări exterioare – parcare, accese incintă, drumuri de acces şi incintă, zone verzi – amplasare totem reclamă şi firme, racorduri şi branşamente utilităţi”, propus a fi realizat în municipiul Reghin, strada Ierbuş nr. 17-23, nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

Proiectul va fi implementat de societatea Evora Center SRL Reghin, iar Decizia etapei de încadrare a fost publicată pe site-ul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş.

“Investiția propune construirea unui centru comercial cu spaţii administrative, centrală termică, gospodărie PSI – rezervoare şi cameră pompe, pe o suprafaţă totală de 61.894 metri pătraţi”, se menţionează în document.

Viitorul centru comercial va avea regim de înălţime parter plus 1 (parţial), înălţime maximă de 11 metri şi o arie utilă de 19.980,5 metri pătraţi.

Despre Evora Center

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Evora Center SRL Reghin s-a înfiinţat în anul 2000, se ocupă cu activităţi de comerţ cu amănuntul al articolelor şi aparatelor electrocasnice, în magazine specializate, are doi asociaţi – Cristiana Maria Căşvean şi Maria Căşvean, respectiv un administrator – Claudiu Marius Căşvean. La finalul exerciţiului financiar 2017, societatea a raportat următorii indicatori economici: cifră de afaceri de 45,7 milioane lei, profit net de 3,34 milioane lei şi 103 angajaţi.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ovidiu Gârbovan, candidatură pentru conducerea Spitalului Județean Mureș

În urma organizării concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Județean Mureș actualul …

Share
Share