Share

Home / Joburi / Primăria Ungheni caută consilier

Primăria Ungheni caută consilier

Primăria orașului Ungheni organizează concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a participa la concurs, concurenții trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licență cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice și  o vechime în specialitate de minimum 7 ani.

Dosarele se pot depune până la 1 noiembrie la sediul Primăriei orașului Ungheni din strada Principală, nr. 357. Vor urma proba scrisă în 13 noiembrie de la ora 10:00 și interviul în 15 noiembrie de la aceeași oră.

Pentru mai multe detalii, puteți apela la persoana de contact Sturza Maria Daniela, consilier superior, la numărul de telefon 0265 328 212 sau la adresa de e-mail contabilitate@primariaungheni.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria comunei Ațintiș angajează

Primăria comunei Ațintiș organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de cadru tehnic …

Share
Share