Share

Home / Social / Ateliere de creație scenică pentru copii

Ateliere de creație scenică pentru copii

În perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, se vor desfășura șase ateliere dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, ateliere regăsite sub denumirea Clubul de Vacanță și care se vor desfășura la Școala Populară de Arte Mureș (Piața Trandafirilor, nr. 5).

Echipa atelierelor va fi formată din Iulian Praja, actor, Moca Rudy, regizor teatru, George Hădărig, actor și coregraf și Monica Bereczki, Psiholog – Psihoterapeut.

Cursul va fi împărțit în 6 ateliere: Atelier de prezență și mișcare scenică unde se vor dezvolta atenția, spontaneitatea, creativitatea și imaginația copilului, Atelier de improvizație și teatru corporal unde copiii vor învăța să își controleze corpul și emoțiile, Atelier de dans contemporan unde vor inventa și învăța propriul mod de a se bucura de mișcare și de a comunica, Atelier de creat și spus povești unde vor învăța să conceapă o poveste, să o prezinte și să asculte, Atelier de dezvoltare personală prin joc unde vor afla cum să facă față unor situații de viață, să socializeze și să comunice asertiv, și la final un Atelier de sport și mișcare.

Activitățile se vor desfășura între orele 8:00 și 12:00, la sediul Școlii Populare de Arte Mureș, iar masa de prânz va fi luată între orele 12:20 și 13:20 la Restaurant Citadel.

Sunt disponibile în total 45 de locuri. Pentru mai multe detalii și înscrieri, sunați la 0758 138 289 (Monica Bereczki) sau 0751 269 333 (Mihai Măerean).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Autoturism răsturnat în Petelea

Un conducător auto în vârstă de 20 de ani, din comuna Petelea, în timp ce …

Share
Share