Azomureș și Euro Narcis, în căutare de talente la Târgul de Cariere Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 834 Vizualizări

Azomureș și Euro Narcis, în căutare de talente la Târgul de Cariere

Marți, 16 octombrie, a avut loc o nouă ediție a evenimentului Târgul de Cariere, de această dată în incinta Teatrului Național și cu o opțiune nouă de digitalizare a CV-ului.

Au fost disponibile peste 1.000 de locuri de muncă, din domeniul Inginerie, Resurse umane, Marketing, Retail, Administrativ, Consultanță sau Juridic, iar posturile au fost oferite atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență de peste 30 de companii, printre care CieMatricon, STC, Hirschmann, Kastamonu, Leroy Merlin, CSI, Bosch Automotive, Jac Travel, Azomures, E.On, Endava, EASTMEN, Continental, Gedeon Richter. La fiecare stand au venit cel puțin 400 de participanți, numărul de vizitatori fiind de aproximativ 1.200.

Am discutat cu reprezentanții câtorva companii prezente la eveniment pentru a afla care este oferta de muncă disponibilă pe piața mureșeană actuală.

Anca Moldovan la standul Azomureș

Azomureș formează specialiști

Cu o istorie de peste 50 de ani, Azomureș este cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România, furnizând fermierilor produse de cea mai bună calitate din gama îngrășămintelor cu azot, solide și lichide, și complexe de tip NP și NPK.

„Avem posturi vacante în domeniul tehnic, în zona de inginerie, începând de la inginer producție, diverse specializări, inginer chimist, inginer mecanic, inginer automatist, inginer electro. De asemenea, avem poziție vacantă de inginer debutant în cadrul departamentului de achiziții, e nevoie de abilități foarte bune de comunicare și de negociere, și nu în ultimul rând posturi vacante de operator chimist de industrie, în ideea dezvoltării și aprofundării cunoștințelor și creșterii în carieră în Târgu-Mureș. Practic avem disponibile 5 posturi mari, cu mai multe locuri de muncă fiecare”, a spus Anca Moldovan, specialist recrutare.

Cei de la Azomureș au și un program intitulat Absolvent + care se adresează absolvenților de studii superioare din domeniile tehnic și economic în scopul de a forma specialiști pentru a ocupa funcții importante în Azomureș.

Cei interesați de un post la această companie, pot trimite un CV la recrutare@azomures.com.

Adelia Brumar, asistent manager resurse umane Euro Narcis

Euro Narcis are un program special „Vreau să fiu agent”

Compania EURO NARCIS cu sediul în Nazna importă și distribuie o paletă largă de produse din următoarele game: conectori metalici pentru îmbinarea lemnului, feronerie pentru porți și garduri, șuruburi, console, elemente de fixare, carabine, funii și lanţuri comerciale.

„Avem disponibile 5 joburi. Printre ele ar fi agent de vânzări prin programul Vreau să fiu agent, avem nevoie de un asistent manager achiziții, asistent manager marketing, operator call center și asistent manager mercantizare. Nu căutăm o anumită tipologie, poate să fie și cineva fără experiență, în special în ceea ce privește programul nostru Vreau să fiu agent, care este un program special conceput de compania noastră pentru tinerii fără experiență în domeniul vânzărilor, dar care își doresc o carieră în vânzări. Instruirea se face pe fiecare post în parte, în funcție de pregătirea fiecăruia, și programele de instruire le putem adapta în funcție de pregătire și modul în care asimilează fiecare cunoștințele necesare. Pentru joburile de începător se cer 12 clase absolvite, iar pentru restul posturilor sunt de preferat studiile în domeniu. De exemplu pentru asistent manager în achiziții e de preferat să ai cunoștințe bune de utilizare a calculatorului”, ne-a spus Adelia Brumar, asistent manager resurse umane.

Dacă sunteți interesați de posturi, puteți trimite un CV la job@euronarcis.ro.

Elena POLEARUȘ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE