Cină gastronomică de toamnă cu vinuri alese la B.EAT
17 octombrie 2018Restaurantul B.EAT revine în 19 octombrie de la ora 19:00 cu o nouă degustare de vin cu cină gastronimică în incinta localului din Piața Trandafirilor, nr. 53, Târgu-Mureș.
Meniul de data aceasta va fi special organizat în ton cu vremea mai friguroasă de afară, au anunțat organizatorii pe pagina lor de Facebook.
Vor fi șapte feluri de-a lungul serii: bruschete cu untură de gâscă și gem de ceapă roșie cu vin Ballada, supă cremă de dovleac cu semințe prăjite cu vin Villa Vinea, Sauvignon Blanc, file de șalău crocant cu orez și sos de portocale cu vin Recaș, Sole Orange, paste cu fâşii din piept de pui şi sos de hiribi cu vin Carastelec, Vinca Sophia, coaste de miel cu pireu de cartofi și sfeclă roșie cu vin Balla Géza, Kadarka, salată roast beef cu rumeguş de parmezan cu vin Fort Silvan, Merlot 47 și la desert tort de ciocolată cu vișine și cioburi de zahăr caramelizat cu vin Jelna-Dealu Negru, Cabernet Sauvignon.
Taxa de participare este de 90 lei, iar înscrierile se pot face online cu linkul afișat în evenimentul pe Facebook „Borvacsora – Meniu special si degustare de vin”.
Lasă un comentariu