Share

Home / Sanatate / Curs endotoxemia și disbioza la Nivo

Curs endotoxemia și disbioza la Nivo

În data de 26 octombrie, de la ora 13:30, se va desfășura în incinta restaurantului Nivo (str. Mihai Viteazu, nr. 60, Târgu-Mureș) un curs susținut de Centrul Medical Diasan intitulat „Endotoxemia metabolică și disbioza, ținte terapeutice comune în tratamentul diferitelor patologii” care are 5 puncte EMC.

Vor fi patru invitați: dr. Adrian Catinean, medic gastroenterolog si internist, șef de lucrări UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca care va vorbi despre rolul microbiomului în prevenirea endotoxemiei metabolice – cauză importantă de morbiditate, dr. Eugen Ștefănuț, medic psihiatru care va vorbi despre disbioză și intestinul permeabil, ținte în tratamentul bolilor psihiatrice, Noemi Șofronie, nutriționist-dietetician care va aborda tema intituală „Dieta – principala forță de refacere și modelare a microbiomului” și Mihaela Tulbure, psiholog, care va vorbi despre mecanisme psihologice implicate în axa creier-intestin.

Taxa de participare este de 20 lei care se vor achita pe loc. Pentru înscriere trimiteți un e-mail la megasporero@gmail.com unde trebuie să specificați nume, prenume, CNP, specialitate, loc de muncă.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Scleroza multiplă, boala cu o mie de fețe

Numită și boala cu 1.000 de fețe deoarece se manifestă diferit de la caz la …

Share
Share