Share

Home / Administratie / Investiţie importantă pentru satul Dâmbu (Sânpetru de Câmpie)

Investiţie importantă pentru satul Dâmbu (Sânpetru de Câmpie)

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş a decis, recent, cu ocazia unei şedinţe de lucru, că proiectul “Sistem de distribuție apă potabilă în localitatea Dâmbu, comuna Sânpetru de Câmpie, judeţul Mureș”, derulat de Primăria comunei Sânpetru de Câmpie şi propus a fi amplasat în satul Dâmbu, nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

“Obiectul prezentului proiect este finalizarea sistemului de distribuţie cu apă potabilă în localitatea Dâmbu, comuna Sânpetru de Câmpie, astfel se va putea asigura apa potabilă la aproximativ 189 de gospodării (circa 591 de locuitori), precum și unor agenți economici. Sistemul de conducte va fi din polietilenă de înaltă densitate (PEID) De50-110, echipat cu cămine de manevră, hidranţi de incendiu şi racorduri la reţeaua de apă, din țeavă PEHD De25 milimetri, în vederea montării în viitor a căminelor de branșament”, se precizează în Decizia etapei de încadrare, document făcut public pe site-ul Agenţiei penru Protecţia Mediului Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Amplu proces de reabilitare a scărilor din cartierul Dâmbu Pietros

Reprezentanţii Biroului de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş au anunţat, pe pagina de Facebook a …

Share
Share