Stefanini și Jac Travel, zeci de locuri de muncă pentru tineri Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 894 Vizualizări

Stefanini și Jac Travel, zeci de locuri de muncă pentru tineri

Marți, 16 octombrie, a avut loc o nouă ediție a evenimentului Târgul de Cariere, de această dată în incinta Teatrului Național și cu o opțiune nouă de digitalizare a CV-ului.

Au fost disponibile peste 1.000 de locuri de muncă, din domeniul Inginerie, Resurse umane, Marketing, Retail, Administrativ, Consultanță sau Juridic, iar posturile au fost oferite atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență de peste 30 de companii, printre care CieMatricon, STC, Hirschmann, Kastamonu, Leroy Merlin, CSI, Bosch Automotive, Jac Travel, Azomures, E.On, Endava, EASTMEN, Continental, Gedeon Richter. La fiecare stand au venit cel puțin 400 de participanți, numărul de vizitatori fiind de aproximativ 1.200.

Am discutat cu reprezentanții câtorva companii prezente la eveniment pentru a afla care este oferta de muncă disponibilă pe piața mureșeană actuală.

Cristi Weglage și Adina Bobiș

Stefanini caută oameni cu bune abilități de comunicare

Compania braziliană Stefanini, cu peste 30 de ani experiență în industria IT, se află pe piața mureșeană din anul 2016. Compania oferă servicii de suport IT și dezvoltare de aplicații software prin departamentele Service Delivery Center și Application Development Center pentru peste 500 de clienți activi.

„Avem poziții deschise de support engineer pe limba germană, pe limba maghiară, pe limba franceză mai nou, nu și pe engleză pentru că le-am închis pe toate. Avem în total cam 5-6 poziții cu posibilitatea să se deschidă mai multe anul următor, în funcție de piață”, ne-a spus Cristi Weglage, team leader la Stefanini. Pe lângă limba străină specifică postului, limba de bază este engleza și se cer abilități tehnice medii, iar candidatul să fie un utilizator mediu de calculator că restul se poate învăța.

„Pe noi ne interesează mai mult partea logică pentru că în momentul în care chiar dacă nu ești tehnic, dar ai o logică bună, înveți mult mai ușor totul și abordezi mai bine o situație. Nu avem foarte multe cerințe din acest punct de vedere, dar în rest facem o selecție riguroasă: degeaba ești tehnic și știi limba bine, dacă ești un antisocial. Dacă nu simțim că o să te adaptezi colectivului, nu cred că ar fi o alegere bună pentru niciunul”, a completat Cristi Weglage.

Puteți să vă trimiteți CV-ul la adresa adina-anca.bobis@stefanini.com.

Voloncs Bela alături de colega sa

Jac Travel, un loc ideal pentru proaspăt absolvenți sau studenți

Compania britanică Jac Travel este unul dintre principalii furnizori de servicii de rezervare hotelieră online și servicii de călătorie în sectorul turistic. Având 14 locații în toată lumea, ei deservesc peste 2 milioane de oameni în fiecare an.

„Noi căutăm oameni pentru o mulțime de posturi diferite, începând de la IT, până la call center, avem vreo 4-5 departamente care caută în momentul de față. De obicei căutăm oameni care se află la începutul carierelor, pentru că oferim joburi entry-level, însă suntem deschiși oricui dorește să aplice pentru un entry-level job. Cerința minimă este engleza vorbită și scrisă la un nivel nu neapărat perfect, însă acceptabil pentru că toată comunicarea din cadrul companiei se face în engleză. În rest, totul depinde de departament: pentru call center căutam persoane care știu să vorbească cu oamenii, care sunt deschise, cu abilități bune de comunicare, pentru IT, este nevoie de oameni cu abilități de IT, dar și fără pentru anumite posturi unde se face training de la zero. Avem și departamentul de content care încarcă informații pe site unde sunt necesare skilluri de Excel și atenție la detalii”, a spus Voloncs Bela, call center supervisor.

Cam toate posturile disponibile la Jac Travel sunt de entry-level, pentru că pozițiile mai avansate, de team leader sau oricare altă poziție de management este făcută publică mai întâi în cadrul firmei pentru ca persoanele cu o anumită experiență să poată avansa.

Dacă vă interesează compania, puteți trimite un CV în engleză la hromania@jactravel.co.uk.

Elena POLEARUȘ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE