Home / Mica publicitate / Anunt schimbare destinatie cladire

Anunt schimbare destinatie cladire

S.C. TERRA RECYCLING S.R.L., anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectul „Schimbare de destinaţie din corpuri de clădiri C1,C2,C10,C12 în sală de festivităţi, consolidare, extindere, recompartimentări interioare” propus a fi amplasat în loc. Tîrnăveni, str. Nicolae Bălcescu, nr. 20, jud. Mureş.

Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, loc. Tîrgu-Mureş, str. Podeni, nr. 10, în zilele de: luni, între orele 900-1500   şi marţi – vineri între orele 900-1200, şi la sediul TERRA RECYCLING SRL, din Tarnveni str. Nicolae Balcescu nr. 20 în zilele de luni – viner, între orele 9-15, precum şi la următoarele adrese de internet http://apmms.anpm.ro şi contact@terrarecycling.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 de zile de la data publicării prezentului anunţ. Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, loc. Tîrgu-Mureş, str. Podeni, nr. 10, în termen de 10 zile de la publicare, până la data de 28.10.2018”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă – SC Ligno Invest 2007 SRL

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share