Share

Home / Sanatate / Înscrieri la rezidențiat

Înscrieri la rezidențiat

Ministerul Sănătății organizează duminică, 18 noiembrie, concurs de intrare în rezidențiat pentru următoarele domenii: medicină, medicină dentară și farmacie.

Potrivit site-ului Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, www.aspms.ro, cei interesați se pot înscrie la concurs la sediul instituţiei din Târgu-Mureş, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, Biroul Resurse Umane, de luni până joi, între orele 9.00 – 15.00, iar în zilele de vineri între 9.00 – 14.00, până în data de 26 octombrie.

Detalii referitoare la dosarul de înscriere se găsesc pe pagina web a instituției, iar lista candidaților admiși la concurs va fi publicată până la data de 6 noiembrie pe site-ul rezidențiat.ms.ro.

Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0265-216.305 și 0265-211.729, iar publicația de concurs și metodologia sunt afișate pe site-ul official al concursului de rezidențiat: www.rezidențiat.ms.ro.

SZABÓ Bernadett

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Noaptea de Sânziene”, la Muzeul Etnografic „Anton Badea”

Municipiul Reghin și Muzeul Etnografic ”Anton Badea” organizează sâmbătă, 23 iunie, ora 18.00, evenimentul cultural …

Share
Share