Share

Home / Business / Sediul Ambient Târgu-Mureş, scos la licitaţie!

Sediul Ambient Târgu-Mureş, scos la licitaţie!

Sibinsolv IPURL Sibiu, în calitate de administrator judiciar al SC Ambient SA, anunţă vânzarea prin licitaţie publică a bunului imobil situat în municipiul Târgu-Mureş, strada Depozitelor nr. 45-47 (fostul centru comercial Ambient), informează www.licitatiapublica.ro.

Licitaţia, pornită de la 4,6 milioane de euro

Conform sursei citate, preţul de pornire al al licitaţiei este 4.618.800 de euro, exclusiv TVA, iar acolo unde este cazul se va aplica cota TVA.
Caietul de sarcini poate fi achiziţionat de la sediul Sibinsolv IPURL din Sibiu, strada 9 Mai nr. 36, până cel târziu cu o zi înainte de data fiecărei licitaţii.
“Prima licitaţie va avea loc în data de 19 octombrie 2018, ora 13.00, la sediul administratorului judiciar, şi în cazul neadjudecării licitaţia se va relua la data de 26 octombrie 2018, 2 noiembrie 2018 şi 9 noiembrie 2018”, se precizează pe site-ul www.licitatiapublica.ro.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0741-028.865.

În data de 15 septembrie 2015, Tribunalul Sibiu a admis cererea formulată de Ambient SA Sibiu la data de 28 august 2015 şi a decis deschiderea procedurii generale de insolvenţă (Dosar nr. 2575/85/2015), în calitate de administrator judiciar provizoriu fiind desemnat practicianul în insolvenţă Sibinsolv IPURL (prin Sora Oprea-Florin).

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Programul complet SIMFEST 2019

SIMFEST – Festivalul Internațional al Televiziunilor și Producătorilor Independenți, aflat la a XVI-a ediție, transformă …

Share
Share